Wie zijn wij

Wie zijn wij

Even Voorstellen…

Wij zijn Ger & Inge Klaver

Ger is geboren in Vlissingen en Inge in Rotterdam, waar we nog steeds wonen.

Samen zijn we gek op reizen, houden we van Rotterdam, maar ons hart ligt ook in Spanje, waar we een groot gedeelte van het jaar wonen.

We hebben inmiddels een groot gedeelte van Spanje gezien, maar Benidorm en Barcelona komen bij ons op nummer 1. Deze 2 steden (alhoewel Benidorm meer een dorp is) zijn totaal verschillend,maar beiden hebben hun charmes. We vinden het leuk om wat informatie over deze 2 plaatsen in Spanje met jullie te delen, dus gaan we in de toekomst 2 mooie pagina’s met informatie en foto’s vullen.

Reizen doen we meestal samen, maar daar buiten hebben we ook onze eigen interesses.

Inge speelt Altsaxofoon, ontwerpt websites (puur als hobby) en hardlopen doet ze graag. Dit jaar heeft ze de City Pier City en de Marathon van Rotterdam 2013 succesvol uitgelopen. Verder fungeert ze af en toe als wandelende computer-helpdesk voor vrienden en kennissen.

Ger heeft jaren zijn eigen Technisch Adviesbureau Klaver Engineering gehad en werkt inmiddels met Klaver Beheer B.V. als Technisch Directeur voor de Hotelgroup Hampshire Hospitality, welke voorheen ook wel bekend stond onder de naam Eden Hotelgroup. In zijn vrije tijd speelt hij graag golf en in Spanje trekt hij er weleens met zijn mountainbike op uit voor een mooie rit door het achterland.